Lakásparfüm

Mikado Intense

Manapság több időt töltünk otthon, mint valaha… Ezért fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat, hogy legyen egy szabad helyünk, és megtanuljuk azt békével és boldogsággal megtölteni. Biztosan ezek a tippek segítenek abban, hogy a MIKADO Intense szobai légfrissítőkkel javítsd a hangulatot és a jó hangulatot otthonodban!

Otthonunk kényelmes otthonná tétele bonyolultabb, mint amilyennek látszik. Az illat otthonunknak jellegzetes jelleget kölcsönöz, jó közérzetet biztosít az egész család számára, és összhangot teremt a mindennapi környezetünkkel.

Az otthoni illatok sokféle érzelem megtapasztalására késztetnek bennünket többféle illatuk révén. Egy illat felidézheti múltbeli helyzetek vagy helyek emlékeit, ahol már jártunk, és sok más érzés mellett ellazulttá, energikussá, boldoggá vagy motiválttá is tehet bennünket.

Ezért fontos, hogy eldöntsük, melyik illat illik a legjobban az otthonunkat alkotó különböző helyiségekhez.

MIKADO INTENSE: INTENZÍV ILLAT AZ OTTHONÁBA.

A Tien.hu oldalon a Mikado Intense termékcsaláddal segítünk megtalálni az ízlésének leginkább megfelelő otthoni illatot.

Ez a termékcsalád elrepíti Önt az erdők, az óceán vagy a legegzotikusabb trópusi gyümölcsök világába. Ez a lakberendezési illatcsalád otthonának minden szegletét élvezni fogja, és egyedi térré varázsolja azt.

Mikado Intenzív vörös gyümölcs

A vadon termő gyümölcsök és egyedi illatuk a nyári erdők meleg környezetébe repítik Önt.
Koncentrált aromája ideális az otthon azon részeihez, amelyek intenzívebb érintést igényelnek.

Mikado Intenzív vanília

A vanília sosem megy ki a divatból! Ez a természetes és karamellizált illat ideális otthonának bármely helyiségébe: előszobába, nappaliba, hálószobába… Elegáns illatát soha nem fogja megunni.

Mikado Intense Ocean

Ha szereted a tiszta illatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy friss levegőt lélegezz, miközben illatosítanak, ez a mikado neked készült. Lágy óceáni árnyalatai lehetővé teszik, hogy élvezze a tisztán pihentető illatot.

Mikado Intenzív levendula

Ez a régi és jól ismert szövetséges az otthoni illatok világában bolondbiztos megoldás, ha nem tudod, melyiket válaszd. Finom illata segít enyhíteni a stresszt és elősegíti az álmosságot.

Mikado Intense Mango

A mangó egy különleges esszencia, gyümölcsös, vad és mély illata tökéletes légfrissítővé teszi ezt a mikádót azok számára, akik egzotikus és hosszan tartó illatot keresnek.

Mikado Intense pamut

Tiszta, tiszta illatot keresel, amely a kék égboltra emlékeztet? Ennek az illatnak a melegsége és tisztasága magával ragadja Önt.

Mikado Intenzív cseresznye

Ki mondta, hogy nem lehet otthon tavaszt zárni? Ez a gyümölcsös és édes illat, enyhe lekvárillattal, vidám frissességet hoz otthonába. Alkalmas minden szobatípusra.

Mikado Intenzív fahéj és narancs

A narancs citrusos aromájának és a fahéj édességének tökéletes kombinációja szenzációs. Selymes illata finoman és kellemesen meghódítja a szobát.

Otthoni illataink tökéletes ürügyet nyújtanak arra, hogy élvezze a teljes illatélményt, és felfedezze, mely illatok illenek Önhöz a legjobban.