Felhasználási feltételek

A használat, ideértve a webhely meglátogatását és megvásárlását is, magában foglalja a következő bekezdésekben részletesen ismertetett feltételek elfogadását.
Vállaljuk a jogot arra, hogy ezeket a rendelkezéseket minden további értesítés nélkül megváltoztassuk.
Ön elfogadja és elfogadja, hogy előzetes értesítés nélkül törölhetünk vagy hozzáadhatunk bármilyen információt a webhelyről, megszakíthatunk bármilyen tevékenységet a webhelyen vagy archiválhatjuk a webhely tartalmát, és ha más webhelyekre hivatkozunk, nem garantáljuk és / vagy vagy semmilyen módon nem erősítjük meg az ilyen webhelyeken található információk típusát. Ön dönti el, hogy felkeresi-e ezeket a webhelyeket, vagy figyelembe veszi-e az ott található információkat.
Szolgáltatásunk magában foglalja az adminisztratív és kereskedelmi kommunikációkat, amelyeket elküldünk Önnek, amikor úgy dönt, hogy regisztrál felhasználói néven.

Regisztrációs kötelezettségei

A szolgáltatás használatával Ön vállalja, hogy a felhasználó regisztrációs szakaszában meghatározottak szerint valós, pontos, naprakész és teljes információt szolgáltat magáról, és vállalja, hogy ezeket az információkat helyesen és teljes körűen adja meg. Ön nem köteles / nem köteles megadni az adatokat, ezek szükségesek a megrendelt termékek jó körülmények között történő szállításához. Az Ön elutasítása lehetetlenné teszi a termékszállításokat. A bejegyzett információt az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL üzemeltetői használják.

Ha úgy gondoljuk, hogy ezt a kötelezettséget Ön nem tartja be, fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül meghatározott vagy határozatlan időre letiltsuk hozzáférését a szolgáltatás használatához.

A személyes adatok biztonsága

Törvény követelményei szerint. Törvény, a személyes adatok feldolgozása és ezen adatok szabad mozgása tekintetében a személyek védelméről szóló 677/2001. Sz. Az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok kezeléséről és a magánélet védelméről szóló 506/2004. Sz., Az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL vállalat köteles biztonságosan és csak a meghatározott célokra kezelni azokat a személyes adatokat, amelyeket Önről, tagokról nyújt be nekünk. családjának vagy más személynek.

Az adatgyűjtés célja: áruk és szolgáltatások nyújtása.
Törvény szerint. 677/2001 rendelkezései szerint Ön élvezi az adatokhoz való hozzáférés jogát, az adatokba való beavatkozás jogát, azt a jogot, hogy ne legyenek alávetve egyéni döntésnek, valamint a bírósághoz fordulási jogot. Ugyanakkor joga van ellenezni az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozását és kérni az adatok törlését.
E jogok gyakorlásához írásos, keltezéssel és aláírással ellátott kérelmet intézhet az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL céghez, a jogi osztály figyelmébe.

Önnek joga van bírósághoz is fordulni.
Ha a rád vonatkozó információk helytelenek, kérjük, mielőbb tudassa velünk.

Tagok regisztrációja, jelszava és a tagok viselkedése

A tagként történő regisztrációval felkérjük, hogy válasszon felhasználónevet (e-mail címet) és jelszót. Ön felelős azért, hogy hozzáférési jelszavát biztonságban tartsa, mint a webhely tagja, a felhasználónév alatt végzett tevékenységek teljes mértékben az Ön felelősségei.
Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesít minket a jelszavának elvesztéséről vagy a felhasználóneve alatt szereplő illetéktelen tevékenységek jeleiről.
Az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL be van jegyezve az ANPM-nél.

Szállítás és szállítás

A SOHO DISTRIBUTIE által értékesített termékeket a Cargus expressz futárszolgálat segítségével szállítjuk.

A szállítási idő 24-48 munkaóra, az egyes csomagok rendeltetési helyétől függően.
Minden termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában szállítjuk.
A szállítás teljes értéke a megrendelés leadása előtt megjelenik a kosárban. Különleges esetek kizárva (pl. Kedvezőtlen időjárási viszonyok).

Hogyan fizetek?

Fizetés teljesíthető:
– készpénzben, kézbesítéskor (visszatérítési rendszer).
– banki úton: ha ezt a fizetési módot részesíti előnyben, kérjük, jelezze nekünk; a SOHO DISTRIBUTIE SRL képviselője, aki gondoskodik az összes részletről (proforma számla, fizetési visszaigazolás stb.), hogy megrendelését a lehető legrövidebb idő alatt kézbesítsük. A termékek kiszállítása csak azután történik meg, hogy a pénz belép a számlánkra. A fizetés visszaigazolása 24 és 48 óra között tarthat.

– online, kártyával (csak betéti kártyához).

Copyright

Az oldal teljes tartalma – képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webgrafika, szkriptek, programok, logók, adatbázisok – az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL és beszállítóinak tulajdonát képezik, és a törvények védik a szerzői jogok védelme érdekében. Az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL vállalat hozzájárulása nélkül a fent felsorolt ​​elemek bármelyikét a hatályos törvények szerint büntetik. Az Atelier Douse logó bejegyzett védjegy.

Termékek és különleges ajánlatok

Az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL állandó erőfeszítéseket tesz az ezen az oldalon található információk pontosságának fenntartása érdekében. Ritkán előfordulhatnak alkalmi pontatlanságok: a termék egyes részleteit vagy árát a gyártó előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja, vagy működési hibákat tartalmazhat. Az oldalon található termékek képei bemutató célokat szolgálnak. A stúdióeffektusok miatt színükben eltérhetnek a bemutatott terméktől, és tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem szerepelnek a standard csomagokban.

A webhelyen minden promóció a készlet erejéig érvényes. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos megrendelések esetén előzetesen teljes fizetést kérjünk.

A termék visszaküldésének feltételei

Szeretnénk, ha teljes mértékben elégedett lenne az online vásárlás során. Ha nem elégedett a vásárolt termékekkel, visszaküldheti őket, és visszatérítjük a megrendelés értékét. A román jogszabályok kimondják: „a fogyasztónak joga van a távollevők között kötött szerződést 10 munkanapon belül, büntetések és ok nélkül hivatkozni, egyoldalúan felmondani. Az egyetlen költség, amelyet a fogyasztó viselhet, a termékek visszaküldésének közvetlen költségei.
Az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL ügyfelei az átvételtől számított 10 munkanapon belül, szankciók nélkül, ok nélkül hivatkozhatnak vissza a megvásárolt termékekre, eredeti csomagolásban. A termékek visszaküldése a vevő költségére történik, ugyanazon szállítási szolgáltatás igénybevételével, amellyel a szállítás történt. Az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL a szerződés írásbeli felmondásától számított 30 napon belül visszaküldi a megrendelés értékét. A visszatérített összeg és a visszatérési feltételek nem tartalmazzák a szállítási költségeket.

A megrendelt termékek visszaküldése során figyelembe veendő adatok:

– A termékek SC SOHO DISTRIBUTIE SRL céghez történő szállításának egyenértékű értékét az ügyfél viseli;

– A termékeknek nagyon jó állapotban kell lenniük, nem használhatók vagy viselhetők; csak eredeti csomagolásban küldhetők vissza sérülés nélkül (skót közvetlenül a dobozra ragasztva vagy ütésnyomokkal)
– Ha a termékeket lezárják, akkor azt nem szabad kinyitni – a terméket lezárva kell visszaküldeni;
– Fényképezőgépek esetén nem használható objektív, .. (egyetlen kép készítése a fényképezőgép kopásához vezet); a lencsét, ha még nincs felszerelve a gyártó készülékébe, nem szabad lezárni és felszerelni a készülékbe. A tartozékokat tartalmazó eszközöket, lencséket vagy egyéb termékeket csak akkor küldik vissza, ha ugyanolyan állapotban vannak, és teljesnek kell lenniük, tartalmazniuk kell az összes tartozékot, amellyel a készüléket szállították, a lencsét stb. fizikai állapot, ütések, szilánkok, karcolások, ütések stb.), amelyekben beérkeztek, legfeljebb 10 munkanapon belül, az átvételtől számítva, szankciók nélkül és bármilyen ok hivatkozásának kötelezettsége nélkül.
– A megvásárolt termékek állapotának meg kell egyeznie a vásárláskor / átvételkor. A csomagoláson / terméken jelentkező kopás bármely jele megsemmisíti a visszavásárlás jogát.
– Minden romlandó / fogyó anyag esetében felhasználásuk (még ha csak egyszer is) nem teszi lehetővé visszaszolgáltatásukat.
– A termékek helyzetével és állapotával kapcsolatos egyéb konkrét adatok beszerezhetők online kapcsolatfelvétel útján vagy e-mailben / telefonon.

A fizikai változásokat, ütéseket, szilánkok, karcolások, ütések stb.

Kivétel a visszaküldés alól: jogi személyek által vásárolt termékek, különleges megrendelésre behozott termékek (amelyek általában nincsenek az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL készletében, fogyóeszközök és használt termékek.

A termék akkor tekinthető használtnak, ha:
A termék vagy a csomagolás kopás jeleit mutatja (fizikai változások, dudorok, szilánkok, karcolások stb.)
A terméket széles körben használták
Értékelő jelentés alapján a felhasználtnak tekintett termékek mindkét fél megállapodása alapján kedvezményes áron visszaküldhetők.

Azokat a termékeket, amelyek a megrendelés elküldése idején nem felelnek meg az oldalon szereplő előírásoknak, a vevő további költségeinek bevonása nélkül lehet visszaküldeni, a hiányosság természetét meghatározó írásos értesítést követően. Az ügyfél kérheti a termék egyenértékű értékének visszaszolgáltatását vagy annak megfelelőnek való kicserélését. Ha az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL nem tudja a terméket megfelelő termékkel helyettesíteni, akkor a termék értéke visszatérítésre kerül.

Korlátolt felelősség

A közzétett cikkekben említett vállalatok, termékek vagy szolgáltatások az adott vállalatok bejegyzett védjegyei. A bejegyzett védjegyek kizárólag elemzés céljából használhatók, és nem jelentenek reklámot az adott vállalat számára.
Nem vállalunk felelősséget olyan személyek vagy cégek iránt, akik nem megfelelő információkra vagy véleményekre támaszkodnak, vagy azokra támaszkodnak, amelyek ezen a webhelyen találhatók.
Nem vállalunk felelősséget: semmiféle kárért (közvetlen, közvetett, véletlenszerű vagy nem), amely a webhelyen bemutatott információk használatából vagy képtelenségéből származik, a tartalom hibáiból vagy kihagyásaiból, amelyek bármilyen jellegű kárhoz vezethetnek. veszteség.
Az információkat csak személyes használatra történő nyomtatással lehet reprodukálni.
Az információk nem reprodukálhatók, terjeszthetők vagy továbbíthatók más személyeknek, és semmilyen módon nem építhetők be más dokumentumba vagy anyagba a szerzőik előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Viták és konfliktusok

Az illetéktelen hozzáférés minden kísérletéről és minden csalási kísérletről be kell jelenteni az illetékes hatóságokat. A vállalat és az ügyfelek közötti esetleges konfliktusokat a két fél megállapodásával próbálják békés úton megoldani. Ha ez nem lehetséges, akkor ezen a területen a román jogi rendelkezéseket alkalmazzák, és a konfliktusok rendezése a román bíróságok hatáskörébe tartozik.

Záró rendelkezések

Az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL fenntartja a jogot, hogy bármilyen változtatást végezzen ezeken a rendelkezéseken, valamint az SC SOHO DISTRIBUTIE SRL weboldalán, annak felépítésében vagy bármilyen egyéb változásban, amely befolyásolhatja a webhelyet, előzetes értesítés nélkül. ebben a tekintetben.

Ha a fenti záradékok bármelyikét érvénytelennek vagy érvénytelennek találják, az okuktól függetlenül, ez a záradék nem befolyásolja a többi záradék érvényességét.
Nem vállalunk felelősséget minden olyan helyzetért, amely szoftverhibák vagy a szerveren fellépő műszaki hibák miatt merülhet fel.