Mikado Travel illatosítók

A Mikado Travel kollekciónk egy fantasztikus lehetőséget kínál, hogy otthonodat kellemes és vonzó illatokkal töltsd meg. Az illatok nem csak kellemes érzést keltenek, de az érzékeink által észlelt illatok, szorosan kapcsolódnak a memóriához, így az illatosítóink segíthetnek felidézni kedves emlékeket és kellemes pillanatokat.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Az aromák által olyan egyedi helyekre utazunk, melyek egyedülálló személyiséggel, élettel és történettel bírnak. Ezek az illatok magukban hordozzák ezeknek a helyeknek a lelkét, és érzelmeket ébresztenek bennünk.

New York: virágos és fás jegyek keveréke
Párizs: édes virágos jegyek, a rózsa és a gardenia főszereplésével
Moszkva: fás jegyek, melyek vonzzák és körülölelnek bennünket
Marokkó: az öt érzéket felébresztő kardamom és cédrus illata.

Érdekes, hogy egy olyan világban, mely tele van vizuális és hanghatásokkal, nem fordítunk eléggé figyelmet az érzékszervünkre, azaz az érzékelésre. Azonban a Rockefeller Egyetem legfrissebb kutatása szerint "35% -ot emlékszünk meg az illatokból, 5% -ot a látottakból, 3% -ot a hallottakból, és csak 1% -ot az érintésekből".

Ezt hívjuk "illatmemóriának", és biztosan Te is volt már hasonló élményed. Mindenki számára van egy illat, ami valakit vagy valamit juttat eszünkbe, és felerősíti az emlékeinket. Az illatoknak szinte varázslatos képessége van arra, hogy néhány másodperc alatt más helyre szállítsanak bennünket.

Új Travel kollekció

Utazz varázslatos helyekre otthonodból a Mikado Travel kollekcióval, egy otthoni légfrissítő készlettel, mely segít eljuttatni bennünket olyan helyekre, melyek egyedülálló személyiséggel és élettel bírnak.

Gondosan kiválogattuk a négy jellegzetes város legjellemzőbb illatát, hogy az érzékek által utazhass. A kollekció tartalmaz Mikado és illógyertyákat, melyek által otthonunkat egy nagyszerű jóllét érzéssel tölthetjük be. Fedezd fel őket!

Mikado Travel New York

Érezd New York dinamizmusát az intenzív virágos és fás jegyek keverékével. A Mikado Travel New York légfrissítő készlet varázsával beenged téged ebbe a vibráló városba, és szabadon álmodhatsz bármelyik kosmopolita negyedben.

Az ikonikus város jellegzetes illata szabadjára engedi a képzeletedet, és elrepít a Soho leg kozmopolitább részébe vagy a Central Park nyugalmának oázisába. Ha más formátumokat részesítesz előnyben, akkor az NewYork illatgyertyákkal is élvezheted ugyanezt az illatot.

Mikado Travel Párizs:

Egy reggeli a Eiffel-torony előtt, frissen sült croissantok, egy hajókázás a Bois de Boulogne-n, miközben a rózsa- és gardenia-tele van kertjével... Nem tudjuk, mi van Párizsban, de ott lélegezni olyan, mintha a lelkünket simogatnánk.

Ha romantikusnak tartod magad, akkor a Mikado Travel Párizsi illatosítóval megtapasztalhatod a városban rejlő csábítás és elegancia erejét. Virágos és édes jegyek, a rózsa és a gardenia főszereplésével, hogy meghitt és egyedi légkört teremtsenek otthonodban.

Mikado Travel Marokkó:

Repülj Marokkóba, és érezd az intenzív és fűszeres aromáit, amelyeket a Mikado illatosítójában is megtalálunk, ahol a kardamom és a cédrus jegyei dominálnak.

A rejtélyes paloták elrejtve a souk utcáin, az aranyhomokos dűnék a nap alatt, cédruserdők, tea, fűszerek és bőr. Hadd veszjen körül a varázslat, amit Marokkó sugároz, az illatok kontrasztja, amelyek érzésekre repítenek, amiket nagyon nehéz elfelejteni.

Mikado Travel Moszkva:

Élvezd a sétát Oroszország szívében és élj át egy finom fás jegyek kombinációját, amelyek átadják Moszkva városának erejét és karakterét.

Egy meleg séta a Kreml kertjein át, amelyek illatosak a fáktól, mint a szantálfa, az ametiszt... A Mikado Travel Moszkva finom illata vibráló aurába burkol, tele az élet legfantasztikusabb energiáival.

Most, hogy már ismered a négy aromát, amelyek a Mikado Travel kollekcióját alkotják, melyik úti célt választod először?